Мъж пусна жена до тоалетната в дома си, тя го обра

Липсват му 200 лева
8 авг 2019 18:00,
20
Мъж пусна жена до тоалетната в дома си, тя го обра
Снимка: БулФото

Мъж пусна жена в дома си, за да отиде до тоалетна, а през това време тя го е обрала, съобщават от полицията, предава "Дарик".

В полицията в Димитровград е получен сигнал от 66-годишен мъж за това, че в жилището си е пуснал жена, за да отиде до тоалетна.

Докато жената била още там, той установил, че от чантата му липсват 200 лева. На място е установена криминално проявена 43-годишна жена от Видин.

Тя признала за извършеното деяние и е предала доброволно с протокол описаната сума.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: измамаКримитемида
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не трябва да се говори с непознати дори и да те питат колко е часът!Една комшиика на пазара я питали две колко и часът и тя да извади телефона от чантата да им каже а те и бръкнали и взели парите!
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майсторите на покриви предлагат ремонт за малко пари след което искат хиляди и няма отърване докато не ми дадеш поне няколко хиляди!Дойдоха двама да ми правели покрива за 120 лв. обаче и вътрешна изолация останали им материали и ще ми го направели за 240 лв. после идват още и започва рекета.Дай си личната карта, води ни у ВАС до Тоалетната, договор за гаранция.Дай 1500 лв. капаро дай още толкова няма да ти работим без пари.Полицията ти вика защо им даваш. Прокурора няма престъпление!
10
2
 
10
 
! Отговори
Бях на 10 години преди 4 години
В работен ден, следобед на вратата се позвъни. Две млади ромки попитаха дали имаме чадъри за поправка. Казах "Не". Едната ме попита дали може да ползва тоалетната. Пуснах я. Другата започна да ме разпитва - в кой клас си и т.н. След минута другата излезе и си тръгнаха.Когато майка ми се прибра, попита къде са двете фиби, които била оставила на рафтчето пред огледалото в антрето.От входната врата до тази на тоалетната са само 2 крачки и освен този рафт няма друго.Фибите е успяла да задигне онази
9
2
 
5
 
! Отговори
Munchen_DE преди 4 години
До селтакНе е от там, вероятно е от Швеция. Както една приказка гласеше - Никога не правете това сами вкъщи... ;)
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива "жени" си харесват някое хубаво къще с градинка и питат с жален глас за "външна" тоалетна. Звъни една такава вкъщи, казвам й, че в града такива тоалетни няма, а римлянка казва - а, има, има! (Община "Оборище" - ти да видиш!)
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бил я пуснал до тоалетната, да, бе, да! Повярвахме.Платил и за "услугите", ама отпосле му досвидели парите.
6
8
 
25
 
! Отговори
www преди 4 години
И хората пуснаха боко във властта, а той ги обра!
5
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цикламените са обучени, започват да тренират от 4г възраст. Само да мигнеш и оставаш без часовник. Преди години намериха училище за джебчии в Столюпиново с кукли и звънчета. Обират те без да звънне звънчето...Та така, българина все още е добродушен и вярващ ... за съжаление сругите го използват срещу вас.
4
2
 
23
 
! Отговори
земеделец преди 4 години
Тоя пък. Спрях за секунди на Е79 на широкото платно преди Скравена. Трябваше с леко почукване да наместя десния фар да светне. След половин минута стана и кога отново да тръгна. Вратата ми я държат два чифта ръце и искат секс около 22:30ч. Аз отказва те двете не на не искат. Така аз дърпам вратата да затворя те дърпат навън. Битката се изостря. Получавам два удара по тила. Но успявам да затворя вратата и потеглям. На 100метра от мен ред полиция , ред сводник.....
3
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя да е си е помилсил, че е сцена от Бразърс....
2
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На пича му се е приискало нещо крехкичко, ама без пара не става.
1
2
 
38
 
! Отговори
селтак преди 4 години
ОТ лондонското сити ще е сигурно !!